Читај ми!

Klišina: Uživam u nadmetanju sa Španovićevom

Ruska atletičarka Darija Klišina, dvostruka dvoranska evropska šampionka u skoku udalj, izjavila je da se raduje nadmetanju sa Ivanom Španović na predstojećem Evropskom atletskom prvenstvu u dvorani u Beogradu.

Klišina će u subotu nastupiti na drugom "Srbija openu" u Atletskoj dvorani na Banjici, uvertiri za šampionat Balkana narednog vikenda, a potom i EP u "Kombank areni".

"Treći put da sam u Srbiji, a drugi u Beogradu. Nadam se dobrom rezultatu na sutrašnjem takmičenju, ali svakako mnogo više očekujem na Evropskom atletskom prvenstvu u dvorani. Sutrašnje takmičenje poslužiće mi kao provera forme", rekla je Klišina na konferenciji za medije u hotelu "Džamp in".

Njena velika rivalka Ivana Španović neće učestvovati na sutrašnjem mitingu, ali hoće na Evropskom prvenstvu kroz dve nedelje.

"Znamo se već 10 godina. Ono što mogu da kažem jeste da je meni zadovoljstvo što imam nekoga kao Ivanu u svojoj konkurenciji. Onda dajete sve od sebe, uvek hoćete da skočite još, da budete bolji. Uživam u nadmetanju sa njom", poručila je Klišina.

Na "Srbija openu", koji počinje u 17.30 sati, nastupiće atletičari iz 11 zemalja, među kojima su i srpski aduti Asmir Kolašinac, Amela Terzić, Tamara Salaški, Miloš Raović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи