Читај ми!

Ivana Španović se oprobala u "Formuli"

Najbolja evropska skakačica udalj Ivana Španović, drugoplasirana na Svetskom prvenstvu, bronzana na OI u Riju i osvajačica Dijamantske lige, zajedno sa trenerom Goranom Obradovićem, posetila je "Red bul ring" i oprobala se u vožnji "Formule".

Domaćin i mentor na stazi u Špielbergu bio im je bivši vozač "Formule 1" Austrijanac Patrik Friezaher, koji im je pomogao da steknu teorijsko i praktično znanje, koje su kasnije preneli na stazu.

"Ovo je fenomenalno, ne znam šta da kažem. Nisam očekivala ovako nešto, stvarno volim brzinu, ali ovo je čudesno. Nemate ni najmanju ideju šta će se desiti sledeće. Sve je tako brzo. Ovo je bilo ludo", izjavila je oduševljena Španovićeva.

Potom su Španovićeva i njen trener "osetili stazu" vozeći "Formulu 2", a Ivana je dobila i prvo pravo trkačko odelo krojeno po njenoj meri, sa imenom i zastavom Srbije, kao i unikatnu kacigu sa grbom Srbije, svojim potpisom i oznakom "7+", asocijacijom na njene skokove.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи