Читај ми!

Ivana Španović skače na Terazijama

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović spremna je da se domaćoj publici predstavi na pravi način i napravi spektakl na Terazijama, prvi put posle osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Riju.

Španović će u nedelju, u sklopu promocije Evropskog prvenstva u dvorani koje će se održati u Beogradu naredne godine, takmičiti u skoku u dalj sa vicešampionkom Evrope Jasmin Sojers iz Velike Britanije, Šveđankom Erikom Jarder, Hrvaticama Paolom Borović i Antonijom Radić, kao i sa sunarodnicama Marijom Milutinović i Sarom Lukić.

Njihov nastup zakazan je za 17 sati ispred hotela Moskva, gde će biti postavljeno zaletište od tartana i jama sa peskom po standardima Svetske atletske federacije (IAAF).

Spektakl će upotpuniti specijalni gosti i brojna iznenađenja, a tokom celog dana odvijaće se promotivne aktivnosti Evropskog prvenstva u dvorani koje će se održati u KOMBANK areni od 3. do 5. marta naredne godine.

U sklopu organizacije Prvenstva Evrope u Beogradu 11. septembra pridružiće se i ostali srpski atletičari Asmir Kolašinac, Tamara Salaški, Vladimir Savanović i drugi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се