Nikolić: Rekordi veliki podstrek, hvala svim učesnicima

Direktor Beogradskog maratona Dejan Nikolić prezadovoljan je 29. trkom na ulicama Beograda i poručio da je postavljanje rekorda veliki podstrek za budućnost.

Ovogodišnji Beogradski maraton imao je rekordan broj od 5.840 učesnika u maratonu i polumaratonu, kao i 20.000 u "Trci zadovoljstva".

"Izuzetno smo zadovoljni što su ocene ovogodišnjeg 29. Beogradskog maratona ovakve i da smo snagom zajedništva učesnika, sponzora, gradskih službi, državnih institucija, volontera i predstavnika medija ostvarili veliki uspeh kada je u pitanju organizacija maratona i pozitivan medijski prodor u svet", rekao je Nikolić.

On se izrazio veliku zahvalnost svima koji su učestvovali u organizaciji događaja i pravljenju lepe slike iz Beograda.

"Posebno mesto u ovogodišnjem Beogradskom maratonu, zasluženo zauzima Havijer Sotomajor, čovek koji je u sportskoj karijeri pomerao granice ljudskih mogućnosti i koji je tokom kratkog boravka na najbolji način promovisao Beogradski maraton, Beograd i Srbiju", naglasio je Nikolić.

Prema njegovim rečima cilj je da se nađu mogućnosti za dalja unapređenja maratona.

"Svesni smo da su ovakve ocene velika obaveza, ali daju dodatni podstrek da nastavimo sa predanim radom. Potencijali Beogradskog maratona su veliki i verujemo da ćemo u saradnji sa našim partnerima istrajati na putu dobre organizacije Beogradskog maratona i promocije Beograda i Srbije", zaključio je Nikolić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи