Memorijal "Artur Takač" dobio status klasik mitinga

Međunarodna atletska manifestacija "Memorijal Artur Takač", čije će četvrto izdanje biti održano 29. maja iduće godine u Beogradu, imaće status klasik mitinga, odlučeno je u Amsterdamu na Kongresu Evropske atletske aoscijacije.

Dugovanja prema atletičarima koji su učestovali na Memorijalu "Artur Takač" 2007. godine biće izmirena do kraja maja 2010. godine, saopštio je danas Atletski savez Srbije.

Generalni sekretar ASS Slobodan Branković sastao se sa predsednikom Evropske atletske federacije Hansjorgom Vircom i menadžerom Memorijala Robertom Vagnerom za vreme kongresa EAF, koji se održava u Amsterdamu, a dogovoreno je da se dugovanja izmire sukcesivno, jedna polovina do 29. maja 2009. godine, a druga polovina do 29. maja 2010.

Kako se navodi u saopštenju, sa ovim dogovorom saglasni su svi menadžeri i atletičari koji su učestvovali na mitingu 2007. u Beogradu, a prema kojima još postoje dugovanja.

Naredni memorijal "Artur Takač" održaće se 29. maja 2009. godine i imaće status klasik mitinga.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи