OI dobra škola za Ivanu Španović

Ateltičarka Ivana Španović, koja je u kvalifikacijama u skoku u dalj zauzela 31 mesto, izjavila je da su Igre u Pekingu "dobra škola za nastavak karijere".

Srpska atletičarka Ivana Španović u Pekingu nije uspela da se plasira u finale u skoku u dalj pošto je u kvalifikacionoj grupi B zauzela 16. mesto skokom koji je za 35 centimetara lošiji od njenog ovosezonskog najboljeg rezultata.

Španovićeva je u trećoj seriji na OI preskočila šest metara i 30 centimetara, dok je u prve dve serije prestupila.

Svetska juniorska šampionka je konstatovala da nije uspela da održi formu sa prvenstva sveta u poljskom gradu Bidgošću, gde je osvojila šampionsku titulu i da joj se nikada do sada nije dogodilo da ima dva prestupa na značajnim takmičenjima.

Ocenivši da je njen skok od 6,30 metara rezultat kojim ne sme biti nezadovoljna, dodala je da joj plasman u finale nije bio imeprativ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво