Beograd spremno dočekuje EP u atletici

Pripreme za dvoranski šampionat Evrope u atletici teku prema predviđenoj dinamici i Beograd će apsolutno spreman dočekati takmičenje, rekao je na sednici Organizacionog odbora gradonačelnik Siniša Mali.

Mali, koji je predsednik Organizacionog odbora, istakao je da se sa organizacijom krenulo na vreme i da će predstojeći veliki sportski događaji kojima će Beograd biti domaćin, pre Evropskog dvoranskog prvenstva u atletici, biti prilika za nova iskustva u organizovanju sportskih manifestacija.

"Naša najveća prednost su mladi ljudi sa entuzijazmom koji imaju neophodna iskustva i koji su prošli potrebne edukacije. To znanje će svakako primeniti i za dvoransko prvenstvo u atletici. Pored toga, izgradnja atletske dvorane ima veliku ulogu jer će se u njoj, između ostalog, odvijati i pripreme naših sportista", rekao je Mali.

Sednici su prisustvovali i predstavnici Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva odbrane, Kombank arene, Aerodroma, Volkswagena, Moji brendovi, Gradskog sekretarijata za privredu, Gradskog sekretarijata za sport, NISA, Turističke organizacije Beograda, Komercijalne banke, Dunav osiguranja, Telekoma, RTS-a, kao i Atletskog saveza Srbije.

U toku sastanka usvojen je zapisnik sa prethodne sednice, a direktor preduzeća "Atletika 2017" Slobodan Branković predstavio je izveštaj o urađenom u prethodnih nekoliko meseci, usvojen je plan promotivnih aktivnosti i postavljeni su novi rokovi za zadatke svakog od članova organizacionog odbora.

Otvaranje atletske dvorane zakazano je za 1. mart, kada će se u njoj održati prvi Međunarodni miting, kao zagrevanje pred EP.

Evropsko dvoransko atletsko prvenstvo održaće se od 3. do 5.marta 2017.godine u Kombank areni.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво