Читај ми!

Ivana Španović najbolja atletičarka Balkana

Atletičarka Ivana Španović proglašena je u Tbilisiju za najbolju atletičarku Balkana. Ivani Španović je nagrada uručena na svečanosti u Tbilisiju, a najbolja atletičarka Srbije je priznanje Atletske asocijacije balkanskih federacija dobila po drugi put.

Ivana Španović je za najbolju na Balkanu izabrana i 2013. godine, tako da je postala prva atletičarka koja je tu nagradu primila dva puta.

"Velika mi je čast što sam ponovo dobitnica ovog priznanja, uvek je zadovoljstvo biti u društvu najboljih. Treniraću još jače i dati sve od sebe da se što duže zadržim u svetskom vrhu, da nastavim da pomeram sopstvene granice i da uvek budem u poziciji da se borim za odličja", rekla je Španović po dobijanju nagrade.

Španović iza sebe ima najuspešniju sezonu u svojoj karijeri. Pored titule evropske šampionke u dvorani, okitila se bronzanom medaljom na Svetskom prvenstvu u Pekingu, a u ukupnom plasmanu Dijamantske lige zauzela je drugo mesto.

Ona je ove godine pomerala granice svog najboljeg rezultata i nacionalnog rekorda nekoliko puta, tako da je u dvorani skočila 6,98 metara, dok je na otvorenom granicu od sedam metara preskakala nekoliko puta.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се