Kolašinac u Dohi proverava formu

Srpski atletičar Asmir Kolašinac, nakon što je minulog vikenda u Senti bacio kuglu 20,73 metara i time ispunio normu za Olimpijske igre u Riju 2016.godine, nastupiće sutra na mitingu Dijamantske lige u Dohi.

Kolašinac će rame uz rame sa najboljim najboljim bacačima kugle na svetu, među kojima je i olimpijski i svetski rekorder David Storl, proveriti trenutnu formu.

"Idem tamo potpuno rasterećen, spreman sam i želim da se oprobam sa najboljim bacačima sveta. Oni će mi biti glavna konkurencija u avgustu na Svetskom prvenstvu, a želim i da potvrdim vizu za Rio, odnosno da budem na nivou tog rezultata", izjavio je Kolašinac.

Na prvom ovogodišnjem mitingu Dijamantske lige nastupiće i naša najbolja atletičarka Ivana Španović, evropska šampionka u skoku u dalj, koja ima prvu priliku da overi vizu za Rio.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво