Читај ми!

Srebro za Kolašinca!

Atletičar Srbije Asmir Kolašinac osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u dvorani u Pragu, bacivši u poslednjoj seriji kuglu 20,90 metara.

Asmir Kolašinac doneo je Srbiji prvu medalju na Evropskom prvenstvu u dvorani u Pragu. U poslednjoj seriji bacio je kuglu 20,90 metara i tako osvojio srebrnu medalju.

Takmičenje je loše počelo za Asmira, koji je u prva dva pokušaja prestupio. U trećem, koji je bio odlučujući za nastavak takmičenja, Kolašinac je bacio 20,47, čime je ostao u igri za osvajanje medalje.

Najbolji hitac Kolašinac je bacio u poslednjoj seriji, pa je sa 20,90 doneo Srbiji srebrnu medalju. 

Zlatnu medalju osvojio je Nemac David Štorl sa rezultatom 21,23, dok je bronzani bio Ladislav Prašil iz Češke sa 20,66.

"Jako sam srećan i zadovoljan. Ovo je ostvarenje sna, sav trud se isplatio. Takmičenje je zaista prošlo odlično, a publika je bila sjajna. Nadam se da će sledeća medalja biti svetska", rekao je Kolašinac posle takmičenja.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи