Читај ми!

Beogradski maraton, više od sporta

Ove godine će se u glavnom gradu Srbije po 28. put održati jedna od najznačajnijih sportskih manifestacija - Beogradski maraton. Goran Vesić tvrdi da će grad Beograd učiniti sve kako bi maraton prošao u najboljem redu.

Gradski menadžer Goran Vesić rekao je da će Beograd učiniti sve kako bi 28. Beogradski maraton prošao u najboljem redu.

"Grad Beograd će tradicionalno, kroz učešće svojih sekretarijata, preduzeća i službi, podržati ovaj najznačajniji i najmasovniji sportski događaj u našem gradu kako bi on protekao u odličnoj organizaciji i kako bi, kao i uvek do sada, bio u prilici da ostvari i svoje druge zacrtane ciljeve", rekao je Vesić.

"Posebno kada su u pitanju masovnost u svim trkama, sprovođenje humanitarnih kampanja, promocija Beograda i Srbije, pristupačnost događaja što većem broju naših građana...", dodao je on.

Vesić, koji obavlja i funkciju predsednika Izvršnog odbora Beogradskog maratona, rekao je da ova manifestacija spada u najvažnije događaje u Beogradu.

"Beogradski maraton svakako spada u najvažnije događaje jer je tokom decenija postao beogradski brend. Očigledno je da Beogradski maraton postaje sve zanimljiviji i privlačniji milionskoj trkačkoj populaciji iz celog sveta. Naravno, to će se značajno odraziti i na turističku potrošnju u Beogradu, što je jedan od velikih ciljeva koje, takođe, želimo da ostvarimo", rekao je Vesić.

On je dodao da će Grad Beograd u narednom periodu pokušati da pomogne i ohrabri organizatore sportskih, kulturnih i zabavnih događaja da manifestacije organizuju u prestonici Srbije.

"Svaki takav događaj obezbeđuje više turista i bolju promociju grada", rekao je on.

Ovogodišnji Beogradski maraton održaće se 18. aprila.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи