Читај ми!

Gašić: Atletska dvorana spremna za EP 2017.

Ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić obišli su gradilište Atletske dvorane na terenima Vojne akademije i najavili da će biti završena za prvenstvo Evrope 2017. godine.

Ministar odbrane je naglasio da su radovi na izgradnji prve atleske dvorane u Srbiji, koja je prvobitno trebalo da se završi 2013, bili u zastoju zbog proceduralnih problema.

"U jednom trenutku je čak postojala opasnost da se prekine sa radovima, ali smo u saradnji sa ministrom Udovičićem pronašli rešenje", rekao je ministar Gašić.

Ministar omladine i sporta istakao je da je prva faza izgradnje dvorane i zvanično završena i da su troškovi iznosili oko 211 miliona dinara.

On je naglasio da su u toku pripreme za početak druge faze koja će početi na proleće 2015. godine.

"Obezbeđeno je 198 miliona dinara za prvi deo druge faze, dok će do kraja biti uloženo još 150 miliona dinara", rekao je Udovičić.

Resorni ministar je istakao da će buduća dvorana biti u funkciji ne samo vrhunskih sportista, već i pripadnika Vojske Srbije, rekreativaca i osoba sa invaliditetom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво