Prijepolje domaćin atletskog mitinga

Prvi internacionalni atletski miting u Prijepolju održaće se 4. spetembra, a za sada se prijavilo 90 takmičara, rekao je predsednik Izvršnog odbora Vukosav Tomašević.

Tomašević je agenciji Beta kazao da će na mitingu učestvovati sportisti iz Kenije, UAE, Makedonije, BiH, Crne Gore i Srbije.

Većina reprezentativaca Srbije je potvrdila učešće, a predvodiće ih Asmir Kolašinac, Amela Terzić i Miloš Raović.

Program na Gradskom stadionu u Prijepolju počeće u 16.30 trkom na 100 metara za žene.

Zatim će uslediti ista disciplina za muškarce, a potom trke na 400 metara u obe konkurencije, bacanje kugle, skok udalj, trke na 800, 1500 i 3000 metara za muškarce, skok udalj i trke na 1.500 i 5.000 metara za žene.

Kao gosti najavljeni su biši reprezentativci i rekorderi Dane Korica, Dragutin Topić, Slobodan Branković i Snežana Pajkić.

Prvi internacionalni atletski miting zajedno organizuju Atletski savez Srbije i Opština Prijepolje.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво