Читај ми!

Očekuju se još bolji rezultati

Srpski atletičari Emir Bekrić i Tatjana Jelača rekli su da na predstojećem ekipnom Evropskom prvenstvu u Rigi očekuju bolje rezultate nego na današnjem mitingu u Ostravi.

Bekrić je u trci na 400 metara sa preponama bio četvrti rezultatom 49,96 sekundi, dok je Jelača bila druga u bacanju koplja.

"Svako sledeće takmičenje je važan korak u pripremi za zacrtan cilj ove godine. Svaka prepona, vreme koje ostvarim mi znači da bih mogao zajedno sa trenerom da analiziram i radim dodatno na onim stvarima koje će doprineti da budem samo još bolji", rekao je Bekrić posle trke u Ostravi.

Tatjana Jelača je kazala da je zadovoljna drugim mestom.

"Zadovoljna sam. Juče sam prestala sa antibioticima i imala sam baš dobre serije. Za vikend me očekuje Evropsko ekipno prvenstvo u Rigi i nadam se rezultatu oko 60 metara", izjavila je Jelača.

Na mitingu u Ostravi učestvovala je i Amela Terzić, koja je bila osma u trci na 2.000 metara, u kojoj je rezultatom pet minuta i 55,62 sekunde oborila državni rekord Srbije.

Ekipno Evropsko prvenstvo održaće se za vikend u Rigi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи