Читај ми!

Žetva medalja za crveno-bele

Atletičari Crvene zvezde ostvarili niz odličnih rezultata tokom prvog dana finala Kupa Srbije. Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović osvojila je u Beogradu prvo mesto u troskoku, a postavila je i novi lični rekord u toj disciplini - 13,78 metara. Prvo mesto u bacanje koplja osvojila je atletičarka crveno-belih Tatjana Jelača, a u skoku u vis pobedio je Miloš Todosijević.

Postavljanje novog rekorda i osvajanje prvog mesta Ivana Španović je posvetila publici.

"Hvala publici na podršci, ona je zaslužna za moj novi rekord u troskoku. Zadovoljna sam rezultatom i radujem se nastupu za reprezentaciju sledećeg vikenda", izjavila je Španovićeva posle prvog dana takmičenja na stadionu Crvene zvezde.

Prvo mesto u bacanje koplja osvojila je atletičarka crveno-belih Tatjana Jelača sa hicem od 59,49 metara. Njena klupska koleginica Ivana Petković pobedila je u trci na 100 metara sa preponama sa rezultatom od 14,08 sekundi.

U trci na 110 metara sa preponama pobedu je odneo Aleksandar Milenković (Radnički Kragujevac) sa vremeonom 14,45 sekundi.

Član Partizana Asmir Kolašinac pobedio je u bacanju kugle daljinom od 18.94 metra.

U skoku u vis pobedio je takmičar Crvene zvezde Miloš Todosijević sa visinom od 2,16 metara.

Dragana Tomašević pobedila je u bacanju diska sa hicem od 59,35 metara.

U konkurenciji žena na 400 metara pobedila je Tamara Marković iz Zvezde sa vremenom 54.06 sekundi, dok je član Partizana Emir Bekrić ovu deonicu istrčao za 47.22s.

Strahinja Jovančević iz Zvezde pobedio je u skoku udalj sa 7.59 metara.

Nađa Cerovac (ASK) pobedila je na 3000m rezultatom 10:33,35 minuta, a u muškoj konkurenciji prvo mesto zauzeo je Mirko Petrović (8:32,56.

Finale Kupa Srbije nastavlja se od 15 sati na stadionu Crvene zvezde.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара