Na medalje pred svojim navijačima

Reprezentativci Srbije u atletici Ivana Španović, Emir Bekrić, Asmir Kolašinac i Mihail Dudaš ocenili su da su rezultati u poslednjih nekoliko godina doprineli da Beograd bude izabran za domaćina Dvoranskog prvenstva Evrope 2017, na kojem očekuju nekoliko medalja.

"Presrećna sam što će atletika našoj publici prirediti nešto nezaboravno za svu podršku koju nam pruža ovih godina. Ovim putem želim da čestitam atletskoj delegaciji koju su predvodili Veselin Jevrosimović i Slobodan Branković. Jedva čekam da uz 30.000 ljudi pevam 'Bože pravde'. Biće zaista fenomenalno i to je nešto što je srpska atletika čekala sve ove godine. Biće pravi spektakl", izjavila je Španovićeva.

Evropska atletska federacija na sastanku u Frankfurtu odlučila je da Beograd bude domaćin EP 2017. u dvorani.

"Nadam se da ćemo našu publiku obradovati medaljama. Čestitam ASS na trudu i nadam se da će ovo biti podsticaj da se atletska dvorana još brže završi", rekao je Dudaš.

Emir Bekrić rekao je da će Beograd konačno imati priliku da ugosti najbolje evropske atletičare.

"Rezultati koje smo ostvarili u poslednje vreme i potencijal koji smo pokazali dobiće sada dodatno na jačini i verujem da će to svima biti motiv da se pokažemo kao pravi domaćini", kazao je Bekrić.

Asmir Kolašina ocenio je da je dodela organizacije EP Beograd dokaz poštovanja.

"Zaista sjajna vest za srpsku atletiku, a i srpski sport. Organizovati tako veliki sportski dogadđaj velika je čast za Srbiju i ASS, a za nas atletičare pogotovo. Kao evropski dvoranski šampion imam obavezu da na domaćem teretu ponovo zablistam", poručio je Kolašinac.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи