Читај ми!

Pistorijus svedočio: Rivu sam ubio slučajno

Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus svedočio je u svoju odbranu, tvrdeći da je svoju devojku Rivu Stinkamp ubio slučajno, misleći da je provalnik.

Oskar Pistorijus je rekao na suđenju da je "slučajno ubio svoju devojku Rivu jer je mislio da je u pitanju provalnik".

Pistorijus je tokom svedočenja briznuo u plač i rekao da od ubistva koje se dogodilo 14. februara prošle godine u njegovoj kući u Pretoriji, ne može da spava i da ima noćne more.

On se uz suze izvinio majci nesrećne Rive Stinkamp, rekavši da je ispalio smrtonosne hice u njenu ćerku misleći da je brani od provalnika.

"Samo sam želeo da odbranim Rivu", rekao je Pistorijus pred sudom.

Pistorijus je 14. februara prošle godine u svojoj kući u Pretoriji ubio iz vatrenog oružja Rivu Stinkamp.

Tužilaštvo ga tereti za ubistvo s predumišljajem, dok odbrana tvrdi da je on ispalio smrtonosne hice u devojku misleći da je provalnik.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи