Читај ми!

Maraton u Severnoj Koreji hit za turiste!

Veliki broj stranih maratonaca, ali i rekretivaca prijavio se za tradicionalni maraton u Pjongjangu, koji je ove godine prvi put u istoriji otvorio kapije za strane učesnike.

Tradicionalni maraton u Pjongjangu, koji će se ove godine trčati 13. aprila, prvi put u svojoj istoriji biće otvoren i za strance. Ova vest obradovala je veliki broj maratonaca, ali i rekreativac širom sveta, pa turističke agencije imaju veliki problem.

"Mislim da ljudi više žele da idu zbog Pjongjanga, a manje zbog maratona", rekao je Sajmon Kokoreal iz jedne turističke agencije iz Pekinga i dodao da je već više od 200 stranaca prijavilo za maraton, kojim se obeležava rođendan prvog severnokorejskok lidera Kim Il Sunga.

Jedini zahtev za one koji žele ta trče maraton jeste da ga završe u roku od četiri sata.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи