Karl Luis: Beograde, hvala i bravo!

Po povratku u SAD Karl Luis pozdravio Beograđane i čestitao na uspešno organizovanom maratonu. Legendarni atletičar po treći put je bio promoter Beogradskog maratona.

Po svom povratku u SAD iz Beograda, gde je prethodnog vikenda boravio kao promoter 26. Beogradskog maratona, Karl Luis je pozdravio Beograđane i čestitao im na uspešnoj organizaciji trke.

"Hvala Vam na izvanrednom gostoprimstvu, uživao sam u svakom trenutku tokom svog boravka u Beogradu, u susretu sa ljudima, istorijom i kulturom Beograda i Srbije. Još jednom Vam čestitam na izvanrednoj organizaicji 26. Beogradskog maratona. Beograde, hvala i bravo!", kaže se u mejlu koji je dostavio Luis preko kancelarije Beogradskog maratona.

"Maraton je bio ono što nas je nedvosmisleno ujedinilo u zajedničkoj promociji atletike kroz vrhunsku organizaciju ovog događaja. Naša misija je da služimo atletskom sportu i svemu onome što on stvara kako bi svet postao bolje mesto za život.", poručio je najbolji atletičar svih vremena i ambasador Ujedinjenih nacija.

Karl Luis je po drugi put boravio u Beogradu, a treći put promovisao Beogradski maraton (prvi put je to učinio 1994. godine kada nije bio prisutan na samom događaju jer zbog sankcija UN nije mogao da doputuje na maraton, ali je video porukama iz SAD pozdravio organizatore, učesnike i partnere).

Prethodni put je u Beogradu boravio 2006. godine na 19. Beogradskom maratonu.

broj komentara 2 pošalji komentar
(subota, 27. apr 2013, 07:11)
anonymous [neregistrovani]

luis

karl BRAVO.ZA TEBE.god bles you za prijateljstvo prema Srpskom narodu i Srbiji.BRAVO KARL LUIS.BRAVO BEOGRAD

(utorak, 23. apr 2013, 20:09)
anonymous [neregistrovani]

veliki Luis

veliki je bio atleticar, veliki covek i ocigledno nas veliki prijatelj. Kamo srece da i u drugim oblastima imamo takve prijatelje.