Krvava palica za robiju Pistorijusa

U stanu Oskara Pistorijusa pronađena krvava palica za kriket. Agencija AP prenela je izjavu neimenovanog policijskog izvora koji je potvrdio da je pronađena krvava palica posle koje verzija da je Pistorijus planirao ubistvo devojke sve realnije.

Slučaj Oskara Pistorijusa dobija obrte kakvi nisu viđeni ni u Holivudu. Južnoafrički sprinter, heroj nacije, u suzama je negirao da je planirao ubistvo devojke Rive Stenkamp. I dok je javnost šokirana i podeljena da li da veruje Pistorijusu ili ne, novi momenti iskrsli su u istrzi.

Kako prenose policijski izvori u stanu Pistorijusa pronađena je krvava palica za kriket, čime je verzija da je ubio devojku sa predumišljajem sve realnija.

Južnoafrički atletičar, višestruki šampion na Paraolimpijskim igrama i učesnik Olimpijskih igara u Londonu Oskar Pistorijus uhapšen je u Pretoriji, pošto je os usmrtio svoju devojku Rivu Stenkamp. Pistorijus je sa četiri hica u glavu i jednim u ruku pogodio 30-godišnju devojku, za koju je mislio da je provalnik. Policija ga zvanično optužila za ubistvo.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво