Vaterpolisti pokazali jačinu na EP

Ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković izjavila je da je vaterpolo reprezentacija Srbije osvajanjem srebrne medalje u Malagi na Evropskom prvenstvu pokazala svoju jačinu.

"Na Evropskom prvenstvu ste pokazali koliko ste jaki. Timski rad donosi uspehe i svakog narednog takmičenja vaterpolo reprezentacija Srbije potvrđuje svoj kvalitet", rekla je Samardžić Marković na prijemu održanom u čast vaterpolista.

Ona je dodala da su vaterpolisti tokom takmičenja mislili na svog saigrača Danila Ikodinovića, kome su posvetili srebrnu medalju, i istakla da vaterpolisti na najbolji način ponašanjem i zalaganjem u bazenu i van njega promovišu prave vrednosti.

Samardžić Marković je izrazila nadu da će vaterpolisti na Olimpijskim igrama u Pekingu osvojiti medalju.

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić rekao je da će se njegova ekipa truditi da i u budućnosti postigne dobre rezultate.

Reprezentativac Srbije Dejan Savić rekao je da su Evropsko prvenstvo i srebrna medalja prošlost i da je ekipa počela pripreme za Olimpijske igre u Pekingu.

Predsednik vaterpolo saveza Srbije Velibor Sovrović naglasio je da je rezultat iz Malage jedan u nizu dobrih rezultata koje je poslednjih godina postigla vaterpolo reprezentacija.

broj komentara 3 pošalji komentar
(nedelja, 27. jul 2008, 19:18) - anonymous [neregistrovani]

bravo majstori !!!

bravo srbijo,najbolji ste posle crne gore oni su stvarno prejaki.

(subota, 26. jul 2008, 11:44) - anonymous [neregistrovani]

pohvala

BRAVO SRBIJO BICE PRILIKA I ZA ZLATO

(petak, 18. jul 2008, 23:14) - rrratko [neregistrovani]

bravo majstori !!!

U sportu je najteže imati kontinuitet vrhunskih rezultata, a vi ga imate i zato ma kakva medalja bila na OI za nas će sijati zlatnim sjajem.