Читај ми!

Savić saopštio spisak, vaterpolisti počeli pripreme

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije saopštio je širi spisak od 26 igrača na koje računa za Olimpijske igre u Tokiju. “Delfini“ su počeli prvi deo priprema u Kragujevcu, a u nastavku, od 14. juna, u Beogradu će im se pridružiti još petorica reprezentativaca koji su učestvovali na finalnom turniru Lige šampiona.

Vaterpolisti Srbije počeli su u Kragujevcu pripreme za odbranu titule olimpijskih šampiona iz Rio de Žaneira, a selektor Dejan Savić saopštio je širi spisak igrača na koje računa za najvažnije sportsko takmičenje koje počinje 23. jula.

Na spisku su: Branislav Mitrović, Radoslav Filipović, Vladimir Mišović, Sava Ranđelović, Stefan Mitrović, Viktor Rašović, Petar Velkić, Nemanja Vico, Gavril Subotić, Vuk Milojević, Marko Radović, Đorđe Vučinić, Filip Filipović, Radomir Drašović, Duško Pijetlović, Nikola Dedović, Gojko Pijetlović, Miloš Ćuk, Dimitrije Rističević, Vasilije Martinović, Strahinja Rašović, Lazar Dobožanov, Nikola Lukić, Luka Pljevančić, Marko Radulović i Stefan Branković.

Po povratku u Beograd, 14. juna priključiće im se Andrija Prlainović, Milan Aleksić, Đorđe Lazić, Dušan Mandić i Nikola Jakšić.

Selektor vaterpolista je istakao da počinje završna faza priprema koje su znatno ranije počele u manjem obimu.

"Počeli smo još sredinom maja i polako su nam se, po utvrđenom planu i dogovoru, priključivali igrači koji su posle završenih nacionalnih prvenstava imali nekoliko dana odmora. Imamo na raspolaganju veći broj igrača, želimo da i mlađi, talentovani igrači ponovo osete našu atmosferu i da u radu sa starijim, iskusnijim igračima napreduju", rekao je Savić, a preneo Vaterpolo savez Srbije.

Posle Kragujevca, varepolisti nastavljaju pripreme u Beogradu od 14. do 19. juna, zajedno sa američkom selekcijom.

„Posle dva dana odlazimo na pripreme u Kranj, koje će trajati do 2. jula. Sledi turnir u Beogradu gde će pored dve srpske selekcije igrati Španija i Francuska, a za 15. jul predviđen je odlazak olimpijskog tima u Kašivazaki", zaključio je Dejan Savić.  

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво