Filipović: Italijani nas izbegavaju, znam šta im znači meč sa Srbijom

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović rekao je da utakmica sa Italijanima za peto mesto na Evropskom prvenstvu znatno više od toga i istakao da se nada susretu dva tima i na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Vaterpolisti Srbije igraju protiv Italije u nedelju od 16 sati.

"Znam dobro italijanske igrače i znam šta za njih znači kada se igra protiv Srbije. To jeste meč za peto mesto, ali je i više od toga. Dugo nismo igrali, izbegavaju nas (poslednji put u polufinalu na Igrama u Riju). Nadam se da ćemo se negde sresti u Tokiju, na olimpijskom turniru", rekao je Filipović novinarima u Budimpešti.

Prema njegovin rečima, činjenica da je Srbija ostala bez medalje u Budimpešti nikako nije tragedija.

"Idemo dalje, naša priča ove godine se zna i sada se potpuno njoj podređujemo. Protiv Italijana ćemo dati trenutni maksimum, svesni da nismo u top formi ni jedni ni drugi'', istakao je Filipović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи