Vaterpolisti Srbije sa Holandijom za kraj prve faze EP

Vaterpolisti Srbije sastaju se sa selekcijom Holandije u poslednjem meču grupe B prve faze Evropskog šampionata u Budimpešti. Meč se igra od 20.30 časova uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.

Vaterpolisti Srbije, olimpijski i evropski šampioni, imaju ambiciju da na prvenstvu u Budimpešti dođu i do petog evropskog zlata u nizu.

„Delfini" su u realizaciju tog plana uspešno ušli nadigravši u prva dva meča selekcije Rusije sa 13:9 i Rumunije sa 15:7.

Selekcija Holandije je trenutno trečeplasirana sa tri boda koja je osvojila savladavši selekciju Rumunije sa 9:0, a potom je poražena od Rusije sa 15:9.

Selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić u izjavama pred meč konstatovao je da je uprkos pobedi bilo grešaka u igri i da je vreme da se one isprave.

Meč Srbije i holandije počinje u 20.30 časova uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво