Treći poraz vaterpolistkinja, Hrvatska bolja od Srbije

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije poražena je od Hrvatske 8:9 (1:2, 3:2, 3:3, 1:2), u utakmici trećeg kola Grupe A na Evropskom prvenstvu u Budimpešti. Naredni meč izabranice Dragane Ivković igraju u petak protiv Slovačke (17.30).

Posle dva ubedljiva poraza na početku šampionata, srpske vaterpolistkinje su odigrale dobar meč protiv selekcije Hrvatske, ali su u finišu doživele novi neuspeh.

Srpske igračice bile su raspoložene u napadu, pa su posle tri četrtine imale aktivan rezultat - 7:7.

Ipak, u poslednjoj deonici Hrvatice su zaigrale bolje, naročito u odbrani, a nedostatak koncentracije sprečio je izabranice Dragane Ivković da u napadu bilu preciznije - poraz je bio neminovan.

Srbija je na 42 sekunde pre kraja smanjila na 9:8, Hrvatice nisu iskoristile napad, ali naše vaterpolistkinje u poslednjem napadu na meču nisu uspele da upute udarac ka golu protivnika.

Naredni meč Srbija igra u petak, kada će protivnik biti selekcija Slovačke (17.30).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи