Pobeda vaterpolista Radničkog u Makarskoj

Vaterpolisti Radničkog odlično su otvorili sezonu u Regionalnoj ligi, pošto su u Makarskoj ubedljivo savladali tim Galeba, rezultatom 18:8. Ekipa Galeba značajno se pojačala u odnosu na prošlu sezonu, nekolicinom igrača iz splitskih A1 ligaša, ali je Radnički potvrdio da je jedan od glavnih pretendenata na tron.

Prvu četvrtinu Kragujevčani su rešili u svoju korist sa 4:0, a Dobožanov je prvi put izvadio loptu iz mreže tek posle nešto više od 10 minuta igre pri rezultatau 6:1. 

Međutim, odmah zatim nastavljena je serija gostujućih igrača koja je prekinuta 30 sekundi pre poluvremena, pogotkom Kaleba iz peterca - 9:2.

U drugom delu susreta, trener Uroš Stevanović šansu je pružio golmanu Todorovskom, koji je u trećem periodu odbranio i peterac.

Šumadinci su u nastavku meča uvećavali vođstvo, a u par navrata imali su i dvocifrenu prednost (17:7, 18:8).

Najefikasniji bio je Nikola Lukić sa pet golova, a u stopu ga je pratio Nebojša Toholj sa četiri, dok je Danil Frolov dao tri.

Debi pred domaćom publikom Radnički će imati u subotu, 28. septembra, od 20 časova, protiv novosadske Vojvodine.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво