Udovičić: Nastavljamo u istom ritmu

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije koja je na Olimpijskim igrama u Pekingu osvojila bronzanu medalju, Dejan Udovičić da će uprkos smeni genaracija, naš nacionalni tim i 2009. godine nastaviti u istom ritmu.

"Potrudićemo se da realno sagledama sve naše propuste, kako bi u narednom periodu bili još uspešniji", rekao je Udovičić i dodao da mu je posebno drago što su vaterpolisti prvi put osvojili olimpijsko odličje za Srbiju.

Udovičić je podsetio da su tokom godine srpskom vaterpolu pripale tri značajne medalje.

"Reprezentacija je osvojila tri medalje na tri velika takmičenja - bronzu na Igrama, zlato u Svetskoj ligi i srebro na prvenstvu Evrope", precizirao je Udovičić i poželeo da sportisti Srbije na sledećim Igrama, u Londonu 2012, budu još uspešniji.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи