Igor Milanović i Nikola Rađen za novi početak VK Crvena zvezda

Nekadašnji evropski šampion i trenutno drugi tim Srbije, Vaterpolo klub Crvena zvezda, napravio je prvi korak ka povratku na stare staze - promovisao je dva velika pojačanja. Novi trener ekipe je nekadašnji reprezentativac i najbolji igrač sveta, Igor Milanović, dok je igračko pojačanje Nikola Rađen, koji je stigao iz moskovskog Dinama.

Posle nekoliko godina krize i stagnacije, crveno-beli su se dali u pravljenje tima koji bi u novoj sezoni trebalo da igra značajniju ulogu na tri fronta - Ligi šampiona, Regionalnoj ligi i Superligi Srbije.

Trener Igor Milanović, inače nekadašnji Zvezdin vaterpolista, ima zadatak da postavi novu stručnu organizaciju i da unapredi školu crveno-belih.

"Srećan što sam se vratio kući, sa Jelenićem i Milojevićem sam stari prijatelj. Drago mi je što se javila ideja da se uspostavi saradnja sa 'Vind sportom' i mene postavi za šefa struke i da budem zajedno sa Rađenom, koji je ovde osvojio Ligu šampiona. Ljudi iz Zvezde pokazali su spremnost da osveže tim i sa ambicijom da budemo prvi. Za mene je to izazov i novo iskušenje, u mom Beogradu. Možda bude i izenađenja u pojačanjima, tim će igrati čvrsto i želimo da svakom u Ligi šampiona budemo čvrst rival, pa i Ferencvarošu", rekao je Milanović.

Milanović i kao trener ima odlične rezultate iza sebe. Sa Partizanom je 2011. godine osvojio Ligu šampiona, a isti uspeh je ostvario i kao trener Pro Reka, 2015.

Nikola Rađen se vratio u Crvenu zvezdu kako bi tu završio igračku karijeru. Rađen je 2013. godine sa Zvezdinom kapicom osvojio Ligu šampiona, Superligu Srbije i Kup Srbije.

"Drago mi je što sam ovde, intimno sam priželjkivao da završim karijeru u Zvezdi, klubu koji volim i ta koji navijam", istakao je Rađen.  

U klubu najavljuju još pojačanja tokom leta.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво