Savić: Nije bitan rezultat kad se pobedi

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, posle pobede nad Australijom i plasmana u finale Svetske lige, nije bio zadoboljan igrom svog tima u drugom poluvremenu.

"Nije bitan rezultat kad se pobedi. Bitna je sama igra. Sam početak je bio u svim sferama kako Srbija zna da igra. Treći i četvrti period obeležila je bespotrebna nervoza, imali smo individulane greške, koje nisu normalne za ovaj sastav. Imamo vremena da se konsolidujemo i vidimo gde smo pravili greške. Ukoliko se ovako sutra bude igralo u finalu kao u poslednja dva perioda, sigurno da neće biti dobro po nas", rekao je Savić novinarima posle meča.

Vaterpolista Stefan Mitrović istakao je da je nezahvalno da priželjukuje određenog rivala u finalu.

"Od samog starta smo kontrolisali igru i mislim da smo danas pružili dobru utakmicu u odbrani. Bilo je grešaka, broj golova malo veći, ali s obzirom da smo držali rezultatsku prednost tokom celog meča, zadovoljan sam. Najbitnije da smo se plasirali u finale. Da se odmorimo za sutra i da damo sve o sebe", rekao je Mitrović.

Strelac tri gola Andrija Prlainović rekao je da tim može biti zadovoljan današnjom igrom.

"U prve dve četvrtine bila je odlična igra. U druge dve je došlo do opuštanja,možda i zbog rezultata koji nam je negde u glavama stvorio privid da smo u finalu. Možemo biti zadovoljni igrom izuzev tog pada. Bili smo napadački raspoloženi. U dobrom smo ritmu, ako u finalu budemo na ovom nivo ili malo višem, mislim da su nam velike šanse", rekao je Prlainović i dodao da je možda više voleo Španiju u finalu.

Finale između Srbije i Hrvatske na programu je u nedelju od 16.45.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи