Savić za RTS: Munje i gromovi nas spasili

Selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić nakon pobede nad Australijom od 12:8, rekao je da je prekid na neki način trgao njegove izabranike, koji su nakon toga zaigrali mnogo bolje i stigli do važne pobede. Reprezentativac Dušan Mandić dodao je da je bitno da je ostvarena pobeda.

„Ima tu pomalo istine da su nas munje i gromovi pomalo spasili, odnosno trgli. Gde smo posle velike pauze uspostavili smoj ritam i kontrama i pre svega dobrom igrom u odbrani zasluženo pobedili. Ono što je zanimljivo, treba da obratimo pažnju na loše izdanje sa igračem manje, što sigurno ukoliko bude na ovaj način izvedeno neće valjati sutra protiv Hrvatske", rekao selektor Dejan Savić. 

„Ekipa Australije je pokazala kvalitet. Bili su agresivniji u samom startu od nas. Mi se nismo najbolje snašli sa novim pravilima. U početku pravili smo razna isključenja. Ali bitno je da smo se vratili i bitno je da smo ostvarili pobedu", rekao je Dušan Mandić.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво