Vaterpolisti Srbije se okupljaju za Svetsku ligu

Vaterpolo reprezentacija Srbije u sredu počinje pripreme za napad na trofej Svetske lige u Beogradu i vizu za Olimpijske igre u Tokiju.

Kandidati za tim Dejana Savića okupiće se u nekoliko faza, a prvi će se selektoru na bazenu "Milan Gale Muškatirović" javiti Dimitrije Rističević, Stefan Vico, Andrija Prlainović, Milan Aleksić, Viktor i Strahinja Rašović, Đorđe Lazić, Sava Ranđelović i Ognjen Stojanović.

Za 3. jun je zakazan dolazak Branislava Mitrovića, Miloša Ćuka i Nikole Dedovića, dok će se igrači iz domaćih klubova i učesnici Fajnal-ejta Lige šampiona u Hanoveru priključiti kasnije i svi će biti na okupu 12. juna.

Finalni turnir Svetske lige igra se od 18. do 23. juna, Srbija je u B grupi sa Hrvatskom, Kazahstanom i Australijom, dok su u A grupi Mađarska, Japan i Kanada.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво