Valjevo sa Milanovićem u Regionalnoj ligi

U Regionalnoj vaterpolo ligi - grupa A2, koja startuje narednog vikenda, Vaterpolo klub Valjevo Gorenje predvodiće Igor Milanović, nekada najbolji igrač sveta i uspešan trener Partizana, Pro reka i Galatasaraja.

Iz Turske u Valjevo, gde je povremeno pomagao formiranje igračkog i trenerskog kadra i u mnogome doprineo da Valjevci uđu u Prvu ligu, Igor Milanović je došao da uspostavi novi, savršeniji sistem rada koji će voditi ka još većim uspesima. Na tom planu radiće i sa igračima i trenerima.

"Ove godine ne idemo na rezultat što se tiče seniorskog tima. Najviše što očekujem to je da vidim kako se valjevski igrači snalaze na tom najvišem nivou jer nam je za cilj da postignemo jednu bazu od igrača iz Valjeva. A onda, da kad imamo određen kvalitet u toj, da kažemo, domaćoj strukturi je mnogo lakše ojačati se po određenim pozicijama i kupovati viši kvalitet igrača i dovođenja mnogo jačih igrača sa strane", rekao je Milanović.

On kao šef stručnog štaba i prvi trener želi da ostavi širok trag u Valjevu. Formiraće i vaterpolo školu za mlađe selekcije Vaterpolo kluba Valjevo Gorenje.

"Dolazak Igora Milanovića je neverovatan podsticaj. Takođe nosi sa sobom veliku odgovornost i mislim da se igrači savršeno dobro nose sa tim. Mi smo Igoru predani sto odsto, treningu smo predani sto odsto i zadovoljstvo je biti u ovakvom timu, u ovakvom sastavu predvođeni ovakvim trenerom", rekao je igrač Luka Đorđević.

Igora Milanovića i njegov tim valjevska publika pozdraviće tek u trećem prvenstvenom duelu. Prethodna dva igraće u Šibeniku i Kopru.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи