Udovičić: Vašaš najbolja ekipa u grupi

Trener vaterpolista Partizana Dejan Udovičić istakao je da njegovi izabranici veoma ozbiljno shvataju utakmicu drugog kola četvrte grupe Evrolige koju protiv mađarskog Vašaša igraju 13. decembra u Budimpešti.

"Naš predstojeći rival je ubedljivo najbolja ekipa u grupi. Vašaš ima u sastavu četvoricu mađarskih reprezentativaca i tom timu niko nema pravo da preti pred meč u Budimpešti", rekao je Udovičić. Prema njegovim rečima, bez obzira na kvalitet rivala crno-beli imaju osnova za optimizam pred prvo gostovanje ove sezone.

"Smatram da smo se dobro pripremili za meč koji može puno da nam znači", naglasio je Udovičić i podsetio da su Beograđani protiv Vašaša odigrali nerešeno (6:6) u pripremnom periodu. "Ta utakmica, koja je odigrana u septembru na turniru 'Partizanove legende', bila je veoma dinamična i sa mnogo preokreta. To je, međutim, bio prijateljski meč, a u subotu nas očekuje potpuno drugačija utakmica", ocenio je trener našeg prvaka.

Povratnik u redove crno-belih Luka Mitrović napomenuo je da su njegovi saigrači "sve podredili" utakmici sa mađarskim timom.
"Vašaš će svakako imati prednost domaćeg terena, ali sa tim se moramo izboriti", izjavio je Mitrović.
Nikola Rađen je dodao da je predstojeći duel u Budimpešti jedan od najbitnijih koji će Beograđani odigrati tokom sezone.
"Na nama je da pružimo maksimum, a videćemo za kakav rezultat će to biti dovoljno", zaključio je Rađen.

Crno-beli u Budimpeštu putuju u petak, a utakmicu protiv Vašaša igraju u subotu od 18 časova.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво