Mandić za RTS: Imamo snage, spremni smo za Špance

Vaterpolo reprezentativac Srbije Dušan Mandić u intervjuu za RTS izjavio je da su on i njegovi saigrači fizički i mentalno spremni za finalni meč Evropskog prvenstva protiv Španije, kao i da znaju šta ih očekuje u toj utakmici od domaćina turnira.

"Imamo snage, ne razmišljamo o umoru, branimo četvrtu titulu prvaka Evrope, a ne znam da li je neko u bilo kom sportu imao priliku da tako nešto uradi", izjavio je Mandić.

Srpski reprezentativac rekao je da stručni štab i igrači dobro poznaju protivnika u finalu.

"Oni jesu podmaldili tim i važe za talentovanu generaciju, očiglendo je publika igrač više i nosi njihovu igru. Znamo koji su njihovi aduti, Perone, Luiz i ostali, ali znamo i mi naše, trenirali smo sa njima ovde u Barseloni pre prvenstva. Ko bude skoncentrisaniji i smireniji u odlučujućim momentima, taj će i da slavi", rekao je vaterpolista.

Mandić je dodao da reprezentacija Srbije sa razlogom iz godine u godinu osvaja medalje na svim takmičenjima.

"Kult vaterpolo reprezentacije je da pobeđuje. Svi su dali veliki doprinos da vaterpolo bude to što jeste, da imamo ovakve igrače i da osvojimo medalje koje smo osvojili", zaključio je Mandić.

Finale Evropskog prvenstva između Španije i Srbije igra se od 22.15, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво