"Delfini" se, preko Mađarske, plasirali u polufinale Evropskog prvenstva

Srbija – Mađarska 8:5 (4:0, 1:1, 2:2, 1:2). Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva u Barseloni, pošto je u četvrtfinalu ubedljivo savladala selekciju Mađarske. Naredni rival "delfina", u četvrtak (20.30), biće selekcija Hrvatske.

Vaterpolisti Srbije savladali su Mađarsku sa 8:5 i plasirali se u polufinale Evropskog prvenstva koje se održava u Barseloni.

Najefikasniji na meču bio je Nikola Jakšić sa tri gola, Filip Filipović je dao dva, koliko i kod Mađara Kristijan Bedo.

Protivnik izabranicima Dejana Savića biće selekcija Hrvatske, koja je sa 9:7 u četvrtfinalnom duelu savladala Crnu Goru.

Srbija je protiv Mađarske pobedu obezbedila već posle uvodne četvrtine, kada je stekla velika četiri gola prednosti.

Do kraja meča "delfini" su održavali prednost i mnogo lakše nego što se očekivalo stigli do pobede i plasmana u polufinale, koje je na programu u četvrtak od 20.30.

Ovako je protekao četvrtfinalni meč u Barseloni:

18.05 – Kraj meča, Srbija je savladala Mađarsku sa 8:5.

17.50 – Posle tri četvrtine, Srbija vodi sa 7:3.

Održavaju "delfini" prednost iz prve deonice, dok Mađari grčevito pokušavaju da se vrate u život. Bedo i Zalahi strelci za Mađarsku, Jakšić i Filipović za Srbiju u trećoj četvrtini.

17.36 – Počelo je drugo poluvreme.

17.31 – Poluvreme u Barseloni, Srbija vodi sa 5:1. 

Samo dva gola videli smo u drugoj četvrtini. Strelci su bili Vico za Srbiju i Bedo za Mađarsku, oba puta u situaciji sa igračem više u bazenu.

"Delfini" su oborili tempo igre, ali i dalje imaju ubedljivu prednost.

17.15 – Posle prve četvrtine, Srbija vodi protiv Mađarske sa 4:0.

Fantastičan početak meča za "delfine", koji ubedljivo vode protiv Mađarske. Mađari imaju realizaciju šuta 0/8, Srbija 4/8.

Golove su postigli Prlainović, Filipović, Jakšić i Rašović. Samo je kapiten Filipović bio strelac sa istim brojem igrača u bazenu.

17.00 – Počeo je meč.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво