"Delfini" protiv Rusije

Vaterpolo reprezentacija Srbije sastaje se od 18.30 časova sa selekcijom Rusije u okviru drugog kola Grupe D Evropskog prvenstva koje se održava u Barseloni. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a i RTS Planeti, a tok meča na našem portalu.

Naša reprezentacija je u prvom kolu bila bolja od Rumunije sa 11:5, dok je Rusija sa 12:6 savladala Slovačku.

Od samostalnosti, Srbija nikada nije poražena od Rusije, tačije u 18 susreta, pa izabranici Dejana Savića žele da na Evropskom prvenstvu u Barseloni nastave niz.

"Najvažnije je ko će odrediti ritam utakmice. Ne smemo da uđempo u jurnjavu, mora naš sistem da vlada u bazenu. Oni su dobra ekipa, sedmorica igrača su moji klupski drugovi. Da nije bilo problema sa selektorom Šagajevim napredovali bi još brže", izjavio je Duško Pijetlović.

Srbija je osvojila zlato na prethodna tri šampionata Evrope.

Evropski šampionat u Barseloni igra se od 16. do 28. jula, a Srbija se u Grupi D sastaje još sa  sa Slovačkom.

Direktan prenos meča sa Rusijom je od 18.30 časova na Prvom programu RTS-a i RTS Planeti, a tok meča pratite na našem portalu. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара