„Delfini“ ubedljivi protiv Rumunije

Srbija – Rumunija 11:5 (3:1, 3:1, 3:2, 2:1). Srbija je uspešno započela odbranu titule na Evropskom prvenstvu, Očekivano, ubedljivo je savladana Rumunija. U drugom kolu grupe D „delfini“ igraju protiv Rusije. Meč je na programu u sredu od 18.30. Direktan prenos je na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, tok meča pratite na našem portalu.

Naši vaterpolisti sigurnom igrom stigli su do prve pobede na Evropskom prvenstvu. Nadigrali su Rumune, koji nisu imali rešenja za odličnu igru naše selekcije. Selektor Savić je odlično postavio igru, koristio većinu igrača, kako bi rasporedio snage za izazove koji dolaze.

Meč je pokazao veliku uigranost naše ekipe, a odlično je funkcionisala realizacija igrača više. Možda ovaj susret nije pravi pokazatelj snage naše selekcije. Ipak, obezbeđena je važna pobeda pred nastavak takmičenja u Barseloni.

Najefikasniji u našoj ekipi bio je Ćuk koji je postigao tri gola. Pratili su ga Pjetlović, Prlainović i Aleksić sa po dva. Dok su po jedan gol postigli Filipović i Mandić. Kod Rumuna najefikasniji je bio Negrean sa dva postignita gola.

„Delfini" se u drugom kolu sastaju sa Rusijom, koja je u prvom kolu bila bolja od Slovačke rezultatom 12:6. Meč je na programu u sredu od 18.30. Direktan prenos je na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, tok meča pratite na našem portalu.

Tok meča:

21.34 - Kraj meča, Srbija - Rumunija 11:5. Naši vaterpolisti su rutinski priveli meč kraju.

21.18 - Kraj treće četvrtine, Srbija - Rumunija 9:4. Rumuni nešto bolji u nastavku, sa dva gola smanjili su prednost naših 7:4. Usledio je odgovor "delfina" koji su ponovo došli do pet golova razlike preko Pjetlovića i Ćuka.

21.00 - Kraj druge četvrtine, Srbija - Rumunija 6:2. Nastvili su naši u istom stilu, ređale su se šanse pred golom protivnika, a pogodili su Ćuk, Filipović iz peterca i Mandić. Rumuni su u finišu iskoristili igrača više i smanjili prednost naše selekcije.

20.44 - Kraj prve četvrtine, Srbija - Rumunija 3:1. Odlična igra naše selekcije, nakon prvog gola Pjetlovića u strelce su se u situaciji sa igračem više upisali Ćuk i Prlainović, pa su "delfini" poveli sa 3:0. Rumuni koriste trenutak opuštanja naših vaterpolista i smanjuju preko Fulea na 3:1.

20.33 - Strelac prvog gola za Srbiju na Evropskom prvenstvu je Duško Pjetlović.

20.30 - Počeo je meč ...

20.20 - Vaterpolisti obe reprezantacije se nalaze kraj bazena. uskoro očekujemo početak meča.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи