Savić hrvatskim vaterpolistima: Nemojte kao fudbaleri

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić našalio se na zajedničkoj konferenciji za medije u Barseloni da se nada kako uspeh hrvatskih fudbalera na Mundijalu u Rusiji neće biti "vetar u leđa" njihovim vaterpolistima na šampionatu Evrope u Barseloni.

Savić je na konferenciji za medije na kojoj su bili i hrvatski kolega Ivica Tucak i selektor domaćina Španije Martin David istakao da cilj Srbije zna, zlato na OI u Tokiju i da su sva takmičenja do tada "usputne stanice".

Srbija je osvojila zlato na prethodna tri šampionata, a sve prognoze kažu da će Hrvati, svetski šampioni iz Budimpešte, biti najveći rival na putu do četvrtog uzastopnog.

"Imali smo odlične treninge sa Španijom. Atmosfera je u redu, zdravi smo. Protiv Rumunije očekujem naravno pobedu, ali i igru koja će pokazati gde smo sada. Ovde su najbolje ekipe sveta. Naš cilj se zna Tokio 2020. i sve do tada su usputne stanice. Posle Rija smo okrenuli novu stranicu", rekao je Savić.

Kapiten Filip Filipović čestitao je Novaku Đokoviću na uspehu na Vimbldonu.

"Koristim priliku da čestitamo Đokoviću i njegov uspeh nas raduje. Pokazao je da je klasa. Jedva čekamo da počne prvenstvo, uvek je isti cilj bez obzira kakav je sastav. Imaćemo protiv Rusije jaku proveru, a posle počinje ono pravo", istakao je Filipović.

Srpski vaterpolisti počinju šampionat u ponedeljak od 20.30 protiv Rumunije, a potom slede mečevi protiv Slovačke i Rusije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво