“Delfini“ kreću po zlato, VSS organizuje ispraćaj

Vaterpolo reprezentacija Srbije u utorak kreće za Barselonu gde će na Evropskom prvenstvu brani zlatnu medalju. Prvenstvo počinje 16. jula, a protivnici „delfina“ u Grupi D su Rusija, Slovačka i Rumunija.

Vaterpolo savez Srbije želi da pruži maksimalnu podršku izabranicima selektora Dejana Savića, pa će tim povodom biti organizovan svečani ispraćaj na zatvorenom SC "Milan Gale Muškatirović".

Ceo događaj biće upotpunjen revijalnom utakmicom između reprezentacija Srbije i SAD, uz slobodan ulaz na tribine.

Uz to, svi posetioci koji dođu i podrže srpske vaterpoliste, na poklon će dobiti besplatnu ulaznicu za bazen koju će moći da iskoriste do kraja jula.

Publika će biti u prilici da pozdravi i žensku reprezentaciju Srbije koja je prvi put kroz kvalifikacije izborila učešće na šampionatu Evrope.

Evropski šampionat u Barseloni počinje 16. jula, a Srbija se nalazi u D grupi sa Rusijom, Slovačkom i Rumunijom.

broj komentara 2 pošalji komentar
(nedelja, 08. jul 2018, 17:49)
anonymous [neregistrovani]

Kada ?????

Kada je utakmica Srbija-USA ???

(nedelja, 08. jul 2018, 17:44)
El Fuser [neregistrovani]

Napred Naši

Nakon što su fudbaleri propustili da nas uvesele i malo radosnijim nam učine ovo leto,sada se sva pažnja usmerava ka onima koji nas nikad ne razočaraju.Kada bismo svi obraćali pažnju na ove višestruko zlatne momke kao na fudbalere,nama ne bi bilo ravnih u Vaterpolu.Samo polako i bez Žurbe a Mi navijači znamo koliko vredite.Vi nas nikad niste razočarali.I Zato Napred Naši i Svetski NAjbolji Vaterpolisti.Veliki Vaterpolisti još Veči Ljudi.Sportisti za Primer.Napred Srbija