Jelenić je novi predsednik Vaterpolo saveza

Nekadašnji trofejni reprezentativac Viktor Jelenić izabran je za novog predsednika Vaterpolo saveza Srbije (VSS). Jelenić: Da nastavimo sa vrhunskim rezultatima.

Na Skupštini koja je održana u beogradskom "Hotelu M" za Jelenića je glasalo 38 delegata, dok je jedan bio uzdržan, a jedan protiv.

Aktuelni predsednik VK Crvena zvezda bio je jedini kandidat za ovu funkciju, a na njoj će naslediti Milorada Krivokapića.

U trofejoj reprezentativnoj karijeri Jelenić između ostalog ima i dve olimpijske medalje, bronzu u Sidneju 2000. i srebro u Atini 2004.

Jelenić: Da nastavimo sa vrhunskim rezultatima

Novi predsednik Vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelenić nakon izbora rekao je da ima pozitivnu tremu s obzirom na to da dolazi u trenutku velikih rezultata reprezentacije, ali da veruje da će nastaviti da radi kao njegovi prethodnici.

"Posebna je stvar za svakog ko se bavi nekim sportom da dođe na čelo saveza. Imam pozitivnu tremu posle svih uspeha reprezentacije, čeka me neviđen zadatak, posle velikog kontinuiteta dobrih rezultata. Nadam se da ćemo nastavi u istom ritmu, da konsolidujemo savez i nastavimo sa vrhunskim rezultatima. Moramo da razmišljamo o budućnosti ovog sporta", izjavio je medijima Jelenić posle imenovanja.

On je i potvrdio da će novi potpredsednik saveza biti još jedan proslavljeni reprezentativac Danilo Ikodinović.

Jelenić je izabran na mesto predsednika sa 38 glasova, uz po jedan uzdržan i protiv.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво