Podmlađeni "delfini" ubedljivi protiv Rumunije

Vaterpolo reprezentacija Srbije ostvarila je treću pobedu u isto toliko mečeva u Svetskoj ligi, pošto je u Oradei savladala domaću selekciju Rumunije sa 14:7 (4:3, 3:4, 3:0, 4:0).

Podmlađeni srpski tim, koji je vodio Uroš Stevanović, a asistirali su mu selektor Dejan Savić i Stefan Ćirić, nakon izjednačenog prvog poluvremena, u nastavku je zaigrao mnogo bolje i protivniku nije dozvolio nijedan gol u trećoj i četvrtoj četvrtini.

Najefikasniji je bio Dušan Mandić sa četiri gola, a po dva puta u strelce su se upisali Viktor Rašović, Gavril Subotić, Petar Tomić i Strahinja Rašović.

Naredni susret, 20. marta, u Crnoj Gori odlučiće pobednika grupe.

Reprezentacija Srbija već za dva dana putuje u Split na kvalifikacioni turnir Kupa Evrope, gde će od 15. do 18. februara, pored Srbije i domaće selekcije, učestvovati Grčka, Holandija i Malta.

Savić u Hrvatsku vodi 15 igrača: G. Pijetlovića, B. Mitrovića, Mandića, V. Rašovića, Filipovića, Ćuka, Stojanovića, Subotića, S. Rašovića, Jakšića, Drašovića, Ranđelovića, Ubovića, D. Pijetlovića i Lazića.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво