Vaterpolisti otputovali za Rumuniju

Srpska vaterpolo reprerztentacija je otputovala u Oradeu gde će protiv Rumunije odigrati treći duel u Svetskoj ligi. Duel počinje u ponedeljak od 17.00 po našem vremenu.

Vaterpolisti Srbije su nadigrali selekciju Rumunije sa 12:3 u prvom sustetu na domaćem terenu u Kragujevcu, ali u timu Srbije naglašavaju da nema opuštanja pred sutrašnji meč.

"Nema potcenjivanja Rumuna, pobeda nam je neophodna kako bi mirno dočekali susret sa Crnom Gorom. Naš rival je takođe podmladio sastav, iskusniji su samo inetracionalci Radu i Negreanu. Za nas je ovo prilika da se pokažemo u dobrom svetlu i da ,igrajući maksimalno angažovano od početka do kraja, ostvarimo još jednu pobedu", istakao je Sava Ranđelović za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić je za gostovanje odredio podmlađen sastav, a poziv je dobio i debitant Veljko Tankosić iz Crvene zvezde.

Reprezentacija Srbije je prva u grupisa 6, a Crna Gora druga sa 3 boda, dok je Rumunija poslednja bez osvojenih bodova. Srbija se sa selekcijom Crne Gore sastaje 20.marta i očekuje se da će taj direktni duel odlučivati i o prvom mestu u grupi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво