Читај ми!

Sigurna pobeda „delfina“ protiv Crne Gore

Srbija – Crna Gora 7:4. Vaterpolisti Srbije savladali su u Nišu selekciju Crne Gore, u meču drugog kola Grupe A Svetske lige. Aleksić najefikasniji u timu Dejana Savića sa tri pogotka. „Delfini“ prvi na tabeli sa dve pobede, u sledećem kolu su slobodni.

Vaterpolisti Srbije zabeležili su i drugu pobedu u ovogodišnjem takmičenju u Svetskoj ligi, pošto su u Nišu, u meču drugog kola Grupe A, savladali Crnu Goru sa 7:4.

Rezultat možda deluje ubedljivije nego što je bila situacija u bazenu u "Čairu", ali vođstvo i na kraju pobeda Srbije niti u jednom trenutku nisu dolazili u pitanje.

Crna Gora se "delfinima" suprotstavila u značajno oslabljenom sastavu, ali i pored toga su izabranici Vlade Gojkovića pružili dostojan otpor Srbiji.

Najefikasniji na meču bio je Milan Aleksić sa tri pogotka, dok je Miloš Ćuk postigao dva.

Srbija je prva u Grupi A sa šest bodova iz dve odigrane utakmice i u narednom kolu će se odmarati, pošto će svoj meč odigrati Crna Gora i Rumunija.

Ovo je bila poslednja utakmica izabranika Dejana Savića u kalendarskoj 2017. godini. 

Ovako je protekao meč u Nišu:

19.42 – Kraj meča, Srbija je savladala Crnu Goru sa 7:4.

Aleksić je postigao i treći gol na meču, da bi konačan rezultat postavio Brguljan sa igračem više u bazenu. 

19.24 – Posle tri četvrtine, Srbija vodi protiv Crne Gore sa 6:3.

Drugo poluvreme počelo je golom Aleksića, da bi uzvratio Petković, sa igračem više u bazenu. Ipak, u poslednjem minutu četvrtine Ćuk koristi kontranapad "delfina" i postiže svoj drugi gol na meču. 

19.04 – Poluvreme u Nišu, Srbija vodi sa 4:2.

Ćuk je doneo Srbiji tri gola prednosti, sa igračem više u bazenu, da bi Crna Gora preko Ivovića i Banićevića vratila neizvesnost u meč. Ipak, u poslednjim trenucima prvog poluvremena, Aleksić koristi još jednu prednost igrča više i donosi Srbiji dva gola prednosti. 

18.47 – Posle prve četvrtine, Srbija vodi sa 2:0.

U prvih nekoliko poseda nije bilo golova, da bi kapiten Filip Filipović doneo prednost "delfinima". Konačan rezultat prvog dela postavlja Stefan Mitrović, u napadu sa igračem više. 

18.33 – Počeo je meč, prvi napad za Crnu Goru. 

18.26 – U toku je intoniranje nacionalnih himni dve države, utakmica u Nišu će početi za koji minut.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво