Novi poraz Partizana u Ligi šampiona

Vaterpolisti Partizan poraženi su od Dinama iz Moskve sa 14:10 u meču trećeg kola Lige šampiona. U narednom kolu Partizan gostuje Olimpijakosu u Pireju. Taj meč je na programu 9. decembra.

Mladi igrači Partizana uspeli su da pariraju favorizovanom protivniku, ali imali su snage za tri četvrtine kada su rezultat držali u egalu. U poslednjem periodu došlo je do izražaja iskustvo protivnika, koji je rutinski priveo meč kraju i zasluženo slavio.

Crno-beli su poraženi, ali nisu razočarali, uspevali su da pariraju Moskovljanima tokom većeg dela susreta. Međutim, znatno iskusniji tim je na kraju stigao do pobede.

Dinamo je do pobede predvodio Dmitri Holod sa tri gola, dok su Subotić, Lazarev, Bičkov i Nagaev postigli po dva pogotka. U timu našeg šampiona Filip Janković je postigao dva gola, a Vujčin, Lukić, Lazić, Janković, Andrejević, Manojlović, Radonjić i Aksentijević su postigli po jedan pogodak.

U sledećem kolu Partizan gostuje Olimpijakosu u Pireju 9. decembra.  

Tok meča:

19.49 - Kraj meča, Partizan - Dinamo 10:14. Moskovljaniodlični u poslednjem periodu, stvarali su šanse i postizali golove. Partizan je samo uspeo da ublaži poraz. Poslednji period gosti su dobili sa 4:1.

19.31 - Kraj treće četvrtine, Partizan - Dinamo 9:10. Odlična igra Partizana. Na startu perioda domaćin uspeva da izjednači. Međutim, Dinamo ponovo vraća prednost. Crno-beli su nastavili sa svojom igrom i na kraju četvrtine stigli na samo gol zaostatka. Ovaj period je završen nerešenim rezultatom - 4:4. 

19.10 - Kraj druge četvrtine, Partizan - Dinamo 5:6.  Crno-beli uspevaju da pariraju favorizovanom protivniku. Iako je Dinamo poveo sa 5:2, mladi igrači partizana nisu se predavali. Stvara li su šanse i uspeli da smanje zaostatak. Na kraju druga četvrtina završena je sa jednim golom razlike za goste - 4:3.

18.54 - Kraj prve četvrtine, Partizan - Dinamo 2:2. Obe ekipe nervozno ušle u meč što se ogledalo u lošoj realizaciji pre svega igrača više, prva tri i po minuta nije viđen nijedan pogodak. Ipak gosti prvi uspevaju da konsoliduju svoje redove i povedu. Nakon neiskorišćenog peterca za crno-bele, usledila je kazna i Dinamo povećava prednost. Partizan uspeva da postigne gol i smanji prednost gostuji, a u poslednjim momentima perioda igrači našeg šampiona stižu do izjednačenja.

18.35 - Počeo je meč na Banjici ...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи