Dejan Savić odredio igrače za meč sa Rumunima

Selektor vaterpolo reprezentacije Dejan Savić odredio je igrače koji će se 14.novembra suprotstaviti Rumuniji u Zrenjaninu u okviru prvog kola Svetske lige.

Pozvan je praktično sastav koji je na SP u Budimpešti osvojio bronzu sa jednom izmenom. Umesto lakše povređenog Stefana Mitrovića igraće Strahinja Rašović.

Na spisku su: Gojko Pijetlović, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Sava Ranđelović, Miloš Ćuk, Duško Pijetlović, Nemanja Ubović, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Strahinja Rašović i Branislav Mitrović.

Ekipa će se skupiti dan pre utakmice kada će trenirati u bazenu Zavoda za sport u Košutnjaku. U Zrenjanin se putuje na dan utakmice. U ovoj grupi je Crna Gora sa kojom Srbija igra 12. decembra kao domaćin.

"Želimo da igramo sa jakim sastavom jer još uvek nije poznat domaćin takmičenja pa je moguće da i najbolji drugoplasirani sastav bude učesnik završnog turnira. Znamo Rumuniju, nama je najvažnije da se okupimo, prvi put posle avgusta, odradimo dobro i treninge i utakmicu", kratko je rekaoselektor Dejan Savić.

broj komentara 0 pošalji komentar