Poraz vaterpolista Partizana u Ligi šampiona

Vaterpolisti Partizana počeli su nastup u Ligi šampiona porazom od OSC-a iz Budimpešte na bazenu na Banjici – 11:7. Crno-beli se držali tri četvrtine, na kraju iskusnija ekipa odnela pobedu.

Vaterpolisti Partizana poraženi su u meču prvog kola Grupe A Lige šampiona, pošto su na Banjici izgubili od mađarskog OSC-a sa 11:7.

Mlada ekipa Partizana bila je ravnopravan rival znatno iskusnijem timu iz Budimpešte tri četvrtine, da bi u poslednjoj, uglavnom sa igračem više, OSC stigao do sigurne pobede.

Najefikasniji u ekipi srpskog šampiona bio je Aleksandar Radovanović sa tri gola, Đorđe Lazić postigao je dva, a po jedan gol postigli su Filip Janković i Nikola Radonjić.

Mađarski tim predvodio je Balaž Erdelji sa četiri gola, a dva gola postigao je Gabor Kovač. Po jedan gol postigli su srpski vaterpolista Sava Ranđelović, Draško Brguljan, Ferenc Salamon, Marton Tot i Žolt Juhas.

U drugom kolu, 8. novembra, Partizan će igrati u Dubrovniku protiv Juga, a OSC će u Budimpešti dočekati Hanover.

Ovako je protekao meč na Banjici: 

18.45 – Kraj meča, OSC je odneo pobedu iz Beograda rezultatom 11:7. 

18.28 – Posle tri odigrane četvrtine, OSC vodi protiv Partizana sa 7:6. 

18.09 – Poluvreme, OSC vodi protiv Partizana sa 6:4. 

17.52 – Posle prve četvrtine, gosti vode sa 4:2. 

17.37 – Počeo je meč na Banjici.

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 25. okt 2017, 13:07)
El Fuser [neregistrovani]

Napred Partizan

Kada vidim kako drugi klubovi u inostranstvu koriste veliki kvalitet naših igrača i kako se i najveće Italijanske Španske Mađarske ekipe oslanjaju i zasnivaju na kvalitetu naših Srpskih vaterpolista osećam nepravdu.Umesto da Naši Partizan i Zvezda gaze sve pred sobom sa Srbskim igračima mi smo primorani da iz godine u godine proizvodimo talente koji će za dve tri godine kada steknu veliko znanje i sazru za velika dela činiti snagu timova koji igraju protiv naših Zvezde i Partizana.Neznam za još jedan takav primer u svim sportovima.Nažalost novac je sve važniji pa u takvom sistemu jedan Pro Reko postane velikan vaterpola sa tri Italijanska igrača i pet šest naših