Udovičić:Uz puno angažovanje možemo do pobede

Trener vaterpolista Partizana Dejan Udovičić ocenio je uoči utakmice prvog kola D grupe Evrolige sa francuskim prvakom Marseljom da njegovi izabranici, uz puno angažovanje i motivaciju, mogu da se nadaju pobedi u prvoj takmičarskoj utakmici ove sezone.

Udovičić je istakao da je Partizan u susretu koji se igra u nedelju na "Banjici" sa početkom u 19 časova, apsolutni favorit, ali je napomenuo da prva utakmica "uvek krije puno zamki".

"Mislim da je za ekipu Marselja sam plasman u Evroligu veliki uspeh, s obzirom na to da su prilično smanjili budžet u odnosu na prošlu sezonu", izjavio je Udovičić na konferenciji za novinare.
Strateg crno-belih je istakao da je prvi Partizanov protivnik skup internacionalaca koje predvodi naš stručnjak Petar Kovačević.

"Bez obzira na sve, mislim da bi bilo koji ishod, osim naše pobede, bio prvorazredno iznenađenje", poručio je Udovičić, koji će moći da računa na sve igrače za nedeljni meč.

Jedan od najboljih Partizanovih igrača, reprezentativac Andrija Prlainović rekao je da naš šampion ne bi trebalo da ima problema u okršaju sa francuskom ekipom.

"Marselj igra prepoznatljivo, ali mislim da su mnogo slabiji nego prošle sezone, pošto ih je napustio crnogorski reprezentativac Mlađan Janović", izjavio je Prlainović i dodao da je posebno zadovoljan što je njegov klub u letnjem prelaznom roku angažovao iskusne Vladimira Vujasinovića, Jugoslava Vasovića i Slobodana Sora.

Mladi Stefan Mitrović je poručio da će crno-beli, bez obzira na ime protivnika, morati da pruže maksimum u prvom takmičarskom okršaju ove sezone.

"Marselj je velika nepoznanica za nas, ali mislim da ćemo ga uz podršku naših navijača savladati", zaključio je Mitrović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво