Mandić neizvestan za polufinale sa Hrvatima

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da će stručni štab i lekarski tim učiniti sve da Dušan Mandić odigra bar deo utakmice protiv Hrvatske u polufinalu Svetskog prvenstva.

"Dušan je dobio lakše nagnječenje rebra koje je preraslo u zapaljenje grla sa visokom temperaturom. Gledaćemo da ga vratimo u život i da odigra bar deo polufinalnog susreta sa Hrvatskom", istakao je Savić, prenosi sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva u Budimpešti, a u borbi za finale čeka ih duel sa Hrvatskom.

Vaterpolista Srbije Milan Aleksić rekao je da veruje da je njegova ekipa, ako odigra kao do sada, bliža pobedi u meču protiv Hrvatske u polufinalu Svetskog prvenstva u Budimpešti.

"Uradili smo sve što smo želeli do sada. Sada igramo sa starim poznanikom. Hrvatska je zaista dosta pokazala na ovom prvenstvu. Znamo se obostrano. Imamo dobar skor sa njima. Verujem da će tako biti i posle utakmice", rekao je Aleksić i dodao.

"Oni idu na pobedu, nemaju šta da izgube. Uradiće sve da nas savladaju i u pravu su, šanse su 50:50. Verujemo u ono što radimo, atmosfera ne može da nas izbaci iz koloseka, tako da i mi možemo da se nadamo ulasku u finale", zaključio je Aleksić.

Meč Srbija – Hrvatska na programu je u četvrtak od 22.00, uz prenos na RTS-u.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи