Šoštar: Partizan je pred gašenjem...

Ne postoji trofejniji srpski sportski kolektiv od Vaterpolo kluba Partizan. Međutim, crno-beli prolaze veoma teške dane. Aleksandar Šoštar, predsednik Partizana, govori o koliko se teškim danima zapravo radi...

"Bez obzira na moj optimizam, Partizan je pred gašenjem. To nije pritisak, nego činjenično stanje. Kucali smo na sva moguća vrata i svi su upoznati sa tim koliko je situacija dramatična. Mislim da svi imaju dobru volju, a razumem sve probleme u kojima se svi kao društvo nalazimo. I pored svih nedaća, Partizan je i sada, kao i u bivšoj državi, lokomotiva vaterpolo voza", rekao je Šoštar za "Novosti".

U januaru Partizan tri sedmice nije mogao da trenira normalno, jer nije imao novac kojim bi platio mazut za grejanje bazena.

"Bazen je radio za vreme sankcija, bombardovanja 1999. godine, a sada... Bilo je dosta muka, nadam se da je taj period iza nas. Zahvaljujem se svim ljudima koji su nam pomogli, sada imamo obećanja da bismo mogli da funkcionišemo".

Legenda svetskog vaterpola ističe da je spreman da napusti funkciju na kojoj se nalazi, ako će to da pomogne Partizanu.

"Vrata su otvorena za sve koji hoće da dođu i da pomognu, i bez mene na mestu predsednika. Nije to moja privatna stvar. Neka dođe ko hoće, samo da se nastavi putem kojim decenijama ide klub", zaključio je Šoštar za Novosti.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се