Читај ми!

Vaterpolisti Srbije bolji od Nemačke u Berlinu

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila u Berlinu selekciju Nemačke sa 15:9 (4:1, 3:2, 3:2, 5:4) u drugom kolu Grupe A Svetske lige.

"Ovo nam je bila druga utakmica u, da tako kažem, novom sastavu. U pojedinim delovima meča smo bili ukočeni. Ipak, to nije uticalo na rezultat jer ni jednog trenutka nismo strahovali za konačan ishod", rekao je Savić.

"Drago mi je što smo se našim navijačima predstavili u lepom svetlu, hvala im na podršci. Možda je pobeda mogla da bude i ubedljivija, ali najvažnije je da smo osvojili tri nova boda i sada mirno očekujemo nastavak takmičenja u Svetskoj ligi", rekao je vatepolista Nemanja Ubović.

"Bilo je uživanje igrati pred ovakvom publikom. Držali smo utakmicu u našim rukama sve vreme, diktirali tempo. Zasluženo smo pobedom stavili tačku na sjajnu 2016" istakao je i Sava Ranđelovi.

U drugom meču Grupe A, Rumunija je pobedila Slovačku sa 12:10.

Srbija u narednom kolu, 10. janura 2017, gostuje Slovačkoj, dok Nemačka dočekuje Rumuniju.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се